Sfaturi si ponturi utile

PONTURI ȘI TRUCURI DE FOLOSIRE A PRODUSELOR "REVEL"

1. Asigura-te că la finalul zilei de lucru, ai curățat cu un șervețel de hârtie îmbibat în dizolvant, filetul lichidelor 1 și 3 (astfel încât să nu se blocheze capacul).

2. Daca lichidul 1 si 3 nu este folosit cu o frecventa zilnica, este posibil ca pensula să aibă o depunere de lichid. Aceasta se poate îndepărta ștergând pensula de un servetel de bucătărie (acesta având textura mai dura și mai rezistenta)

3. După fiecare aplicare a lichidului 3 (pe fiecare unghie) se recomanda ștergerea pensulei de un servetel de bucătărie, înainte de a o introduce înapoi în sticlă. (astfel împiedică atingerea pensulei de activator și compromiterea lichidului 3).

4. Gel-thinner este un dizolvant pentru lichidele 1 si 3, se poate adăuga zilnic 10-15 picături sau cat este necesar pentru o fluiditate mai buna. ATENȚIE dacă acestea nu au fost închise ermetic, se vor întări de la aer, în acest caz gel thinner - ul nu mai ajută la fluidizare.

5. Finish-ul (lichid 3)se matuieste din două motive :lipsă activator, sau dacă este aplicat prea gros (se aplică în strat subțire). FOARTE IMPORTANT ca primul strat sa fie aplicat din 2-3 miscari rapide, nu ne mai intoarcem daca nu am acoperit complet, vom putea face acoperirea completa cu al doilea strat.

6. Foarte important este ca dupa ce aplicati finish-ul pe o unghie imediat sa stergeti pensula pe un servetel de bucatarie pentru a nu contamina finish-ul cu activator caz in care finish-ul se ingroasa.

7. Aerisirea unghiilor se produce atunci când activatorul este insuficient (in prima aplicare). Inainte de finish a doua aplicare de activator se pune in strat subtire prin pensulare, nu trebuie pus mult.

8. Cand pensula din lichidul 1 sau 3 se întărește și este nevoie să fie schimbată cu pensula din brush softner, înainte de a face schimbul, cu un șervețel curat se șterge de la tija in jos complet, pensula întărită, iar cea din brush se tamponeaza rapid pe un servetel si se schimba imediat in sticluta.

9. Daca capacul sticlei se intepeneste, se poate prinde sticla cu capacul deasupra robinetului cu apa fierbinte până se desface capacul.

10. Daca nu utilizati lichidul 3 (finish) decat ocazional, este posibil ca acesta sa isi piarda proprietatile, sa se ingroase in timp o data desfacut. Recomandarea este inlocuirea lui cu gel Tack-Free.

Cum avem grijă de lichide?